Klaar om te starten met je website?

Ik vraag mijn website vanddag aan!

* Het invullen van de formulier leidt niet tot een verplichte aankoop of contract. Natuurlijk hebben wij  wel enkele gegevens nodig om binnenkort contact met je op te nemen visit Collectiveray.

Als u een klein bedrijf runt in de buitendienst, begrijpen we dat financiën een probleem kunnen zijn tijdens de uitbraak van het coronavirus. Als u op zoek bent naar financiële hulp, belastinguitstel of andere financieringshulp, kijk dan eens naar de volgende middelen die we samen hebben verzameld.

Archiefkast met mappen gelabeld, financiering, projecten, subsidies.

Zakelijke leningen en subsidies
De CARES-wet
Deze overheidswet bevat 376 miljard dollar aan noodhulp voor Amerikaanse arbeiders en kleine bedrijven en heeft verschillende nieuwe tijdelijke programma’s opgezet om de COVID-19-uitbraak aan te pakken.

Sommige van die programma’s omvatten:

Paycheck Protection Program – kwijtschelding van leningen voor het behouden van werknemers.
Noodvoorschot voor noodleningen voor economisch letsel – tot $ 10.000 aan economische hulp aan bedrijven die momenteel tijdelijke problemen ondervinden.
Schuldverlichtingslening voor Small Business Association – financiële uitstel voor kleine bedrijven tijdens de COVID-19-pandemie.
Bezoek de website van de U.S. Small Business Association voor meer informatie over de CARES Ac visit routinewealth.com how many stocks should a beginner buy.

De Families First Coronavirus Response Act
Deze overheidswet beschermt gezinnen en individuen tegen onbetaald ziekte- of gezinsverlof.

Werknemers van de werkgevers die onder deze wet vallen, komen in aanmerking voor:

Tot 80 uur betaald ziekteverlof tegen het normale loon van de werknemer, wanneer de werknemer niet in staat is om te werken, sexynude.biz deze in quarantaine wordt geplaatst en/of COVID-19-symptomen vertoont.
Tot 80 uur betaald ziekteverlof tegen tweederde van het normale loon van de werknemer wanneer de werknemer niet in staat is om te werken vanwege de noodzaak om voor een persoon in quarantaine te zorgen.
Maximaal 10 extra weken betaald gezinsverlof en medisch verlof tegen tweederde van het loon van de werknemer wanneer een werknemer niet kan werken om voor een kind te zorgen wiens school of kinderopvang gesloten is of niet beschikbaar is om redenen die verband houden met COVID- 19.
Ga voor meer informatie over de Families First Coronavirus Response Act naar de website van het Department of Labour.

Door dit formulier in te vullen zet je alvast de eerste goeie stap richting een professionele website én het gewaarborgd onderhoud van je website. Tijdens een verkennend gesprek bekijken we samen welke formule voor jou het meest geschikt is en hoe we jou website gaan opbouwen. Check หนังโป๊.tv.

 

[wpforms id=”133″]